10a Caminada del Club Excursionista de Teià

Mapa:
[+]

Fotos:
[1]
[2]

GPS:
· Trajectòria (track).

· Trajectòria (track).

Trajectòria (track).

docs.google.com

Segona caminada popular amb nens, aquest segon any sense cap mena de dificultats. Ja anem rumiant la propera edició amb els petits... ja tindràn 3 anys... 

Inici: Teià.  Final: Teià

Situació: Serralada Litoral, Barcelona.

Condicions: sol.   Data: 25/09/2011.

Recorregut: 11,97 Km.

Desnivell acumulat: +495 -495 m .

Temps: 4 h 40 min.

Accés: Des de el Parc de Can Godó de Teià.
Mostra un mapa més gran

Ruta:
Sortida del Parc de Can Godó, Passeig de La Riera, pista que puja a Coll de Clau, tot just arribat a Gran Vista agafarem un corriol que porta al coll de Can Gurguí. Seguirem la pista passant per la font i masia de Can Gurguí i poc més enllà trobarem el 1r Avituallament situat en la masia de Can Martí de Dalt.
Continuarem el recorregut entrant dins del bosc pel camí que ens portarà al Torrent d’en Cuquet i seguint la pista passarem per les masies de Cal Vidrier i Garrimbau. Arribarem al Mal Pas i tot seguit al nostre objectiu la Font Freda.
Anirem de tornada passant per llocs ja molt coneguts per als habituals de la caminada com Cal Senyor i La Creu de Can Buquet, on trobarem el 2n Avituallament. Anirem cap a l’Ermita de Sant Mateu, Roca Riera, camí del Escorxador, camí de Can Bruguera i arribarem al parc de Can Godó punt i final de la caminada.

Informació:
· Club Excursionista de Teià
· Mapa i guía excursionista Alpina "Montnegre-Corredor" 1:25.000.

Dificultat: F

MIDE:

Inici -> Senderisme